Het gezicht is voor veel mensen erg belangrijk, de neus in het bijzonder

neus
Sommige mensen niet niet tevreden met de stand van hun neus.

Het gezicht is een belangrijk deel van iemand zijn of haar identiteit. Het is namelijk het eerste wat andere mensen zien en mee in contact komen. Dit is hoe de buitenwereld naar u kijkt. Als iemand bijvoorbeeld naar eigen mening een grote neus heeft of als deze krom staan, dan kan de buitenwereld dit direct zien.

Stand van de neus aanpassen

Sommige mensen zouden de stand van de neus dan ook willen aanpassen. Hier zijn mogelijkheden voor, deze komen uit de cosmetische chirurgie. De ingreep wordt ook wel de neuscorrectie genoemd. Dit is een zeer precieze ingreep, de prijs van de neuscorrectie is dan ook niet laag. Door de stand van de neus aan te passen, kan iemand zijn gezicht behoorlijk veranderen. Het is dus erg belangrijk om u goed te laten adviseren alvorens dit te overwegen.

Een operatie brengt altijd risico’s met zich mee

Daarnaast zijn er zoals bij iedereen operatie altijd risico’s. Denk dus niet te licht over deze ingrepen. Laat u altijd goed adviseren door een arts over de risico’s. Bij een consult komen deze risico’s vaak aan bod en wordt ook uitgelegd wat er precies gedaan kan worden tijdens de ingreep. Er wordt vaak goed gekeken naar de rest van uw gezicht om te kijken welke aanpassingen eventueel mogelijk zijn, zonder dat het erg vreemd uit komt te zien. Het is dus absoluut belangrijk om een ervaren plastisch chirurg te contacteren die naar uw neus kan kijken.