Waarom orgasme uitstellen?

Als man herken je het vast wel dat je soms sneller een orgasme hebt dan je zou willen. Het overkomt iedereen wel eens en is absoluut niets om je voor te schamen. Wanneer je een one night stand hebt met een dame, dan gebruik je (hopelijk) altijd een condoom.

vrouw op bedDit zorgt er al voor dat je minder snel een orgasme hebt. Door het rubber vol je gewoon een stuk minder, waardoor je veel minder gevoel hebt. Dit zal doorgaans al helpen. Ook zijn er condooms die je extra verdoven, zo zul je het nog een stuk langer volhouden. Natuurlijk kun je ook thuis al wat oefenen door naar wat leuke filmpjes te kijken. Een goede tip is om telkens als je bijna klaarkomt te stoppen. Zo leer je meer controle te krijgen. Voor goede filmpjes van Hollandse bodem, bezoek je: porntubexl.nl

Wanneer je een relatie met iemand begint, dan wordt alles een stuk intiemer. Ook de seks. Natuurlijk zal je vrienden het begrijpen als je een beetje snel een orgasme hebt. Doordat je misschien extra opgewonden bent, kan dit gebeuren. Komt het echter veel vaker voor, dan zal ze dit misschien minder prettig gaan vinden.

Voor jezelf is het natuurlijk ook niet echt prettig als je nooit je vriendin tot een hoogte punt kunt brengen. Het geeft je niet bepaald veel zelfvertrouwen. Daarom zoeken mannen die hier last van hebben vaak naar oplossingen. Het is natuurlijk niet iets dat je even met je maten bespreekt, veel mannen schamen zich hiervoor. En dat is ergens wel te begrijpen, maar totaal niet noodzakelijk. Vrijwel alle mannen hebben hier wel eens last van gehad tijdens het vrijen met een dame. Op deze website vond ik extra informatie over bepaalde technieken om dit te trainen: http://www.ikkomtesnelklaar.com

Uitstellen door PC spier te trainen

Er is een bepaalde spier in het lichaam die verantwoordelijk is voor de ejaculatie van een man. Deze spier wordt ook wel de PC spier genoemd. Een belangrijke spier die je kunt lokaliseren door tijdens het plassen opeens te stoppen. De spier die je dan aanspant is de PC spier. En eigenlijk is het vrij gemakkelijk om deze te trainen. Zit je bijvoorbeeld in de auto, dan kun je gemakkelijk de spier even aanspannen voor een seconde of 10 en dan weer ontspannen. Doe dit enkele keren achter elkaar. Zo kun je deze spier dus goed trainen en het uiteindelijk veel langer vol gaan houden in bed. Probeer het eens zouden wij willen zeggen!